Slimme film voor lamineren GLOBAL SMART GLASS

Massieve rollen en smart flim op maat voor bewerkte glasfabrieken en bedrijven.Wat is SmartFilm?


De basis van intelligente film is PDLC (Polymer Dispersed Liquid Crystal).

Switchable Film is een elektronisch gestuurde PDLC film die transparant wordt vanuit een ondoorzichtige toestand in een oogwenk een schakelaar.

De vloeibaar-kristalmoleculen staan ​​op één lijn en het invallende licht gaat door wanneer de stroom is ingeschakeld, de privacyfilm wordt transparant vanuit een ondoorzichtige staat. Aan de andere kant, wanneer de stroom is uitgeschakeld, zijn de vloeibaar-kristalmoleculen willekeurig georiënteerd, zodat het licht wordt verstrooid, wat resulteert in een ondoorzichtige toestand.

De intelligente film biedt een alternatief van de volgende generatie tot jaloezieën of privacy in het dagelijks leven. Het is de ideale keuze voor commerciële of residentiële installaties. 


WORD DEALER 


Wat is Smart Film voor lamineren?

Slimme folie voor lamineren wordt beschermd door beschermvellen. De PDLC slimme film wordt geleverd voor bewerkte glasfabrieken/bedrijven om het intelligente glas te maken, dat niet direct door eindgebruikers kan worden gebruikt.

De film biedt directe privacy tegen een een druk op de knop na het lamineren! Privacyfilm werkt volgens een elektrisch principe en schakelt van ondoorzichtig naar transparant wanneer de stroom wordt ingeschakeld.

We leveren enorme rollen privacyfolie voor laminering aan de fabrieken die zelf ervaring hebben met het snijden en maken van rails. De omschakelbare film op maat met busbars (elektrodenreis) is ook beschikbaar voor de bedrijven die alleen het gelaagde glas maken.

Wij leveren de 's werelds toonaangevende intelligente film voor lamineren, tussenlaag (EVA) en glas om uw lamineerproces te versnellen. Onze privacyfilm kan worden gelamineerd met behulp van PVB of EVA (zakmethode) met een standaard autoclaaf. De training en instructies zijn beschikbaar na ontvangst van onze producten.


WORD DEALER 


Wat voor soort producten kunnen worden geleverd?

Enorme rollen slimme film voor lamineren
Aangepast formaat slimme film met bus-bars (elektrodenreis)


Hoe maak je de busbars voor slimme film?

Hoe maak je slim glas?

WORD DEALER 
Specificatie

We bieden drie soorten slimme films voor lamineren voor verschillende toepassingen, zoals hieronder.

Optisch VLT-ON≥80% VLT-OFF<70% HAZE-ON ≤4% HAZE-OFF≥95% Werkspanning-ON 65VAC Responstijd<10ms Stroomverbruik-ON≤5W/m2 Bedrijfstemperatuur AAN/UIT -10° C tot 70°C Dikte: 400 m Maximale breedte: 2000 mm Maximale lengte: 50 m

Meer producten en A4 smart film demo kits zijn beschikbaar, neem gerust contact met ons op!.

WORD DEALER Voordelen:

Uitstekende prestatiegegevens

Onze LC-privacyfilm heeft een opmerkelijke reputatie gekregen voor uitstekende mogelijkheden en prestaties bij de klanten. VLT en HAZE zijn de twee belangrijkste gegevens om de kwaliteit van privacyfilm te bepalen. Onze producten zorgen niet alleen voor de beste gegevens in VLT en HAZE, maar ook voor tevredenheid van de klant

Hoge en stabiele kwaliteit

Onze privacy slimme film behoudt altijd de eersteklas kwaliteit dankzij onze technische knowhow R&D, strikte QC, hoge standaard ruwe materiaal en continue verbetering van het productieproces

Concurrerende prijzen

Prijs is een belangrijke factor in het besluitvormingsproces voor elke klant. We bieden een concurrerende prijs van intelligente film voor klanten met verschillende budgetten en vereisten. Om aan de wisselende vraag van verschillende klanten te voldoen, werken we er hard aan om de prijzen aantrekkelijk te houden. WORD DEALER 
Certificeringen

De grondstoffen zijn gecertificeerd:                 

De fabriek is gecertificeerd:           WORD DEALER 


Stuur ons uw bericht

Please leave your message here, we or our local dealer will contact you soon!

Uw contactpersoon

Verkoopafdeling: