• Slide 1

  SLIM, PRIVACY, VEILIGHEID

  LEER MEER
 • Slide 2

  HOOGWAARDIGE KWALITEIT

  SLIMME FILM EN GLAS

  NAAR FABRIEK OF EINDGEBRUIKERS

  ONTMOET ONS TEAM

Waarom voor ons kiezen?

Industriële leider

Als leider in de markt hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen en leveren van slim glas voor residentiële en commerciële ruimtes. Onze eersteklas kwaliteit en uitstekende prestaties hebben een reputatie opgebouwd onder ontwerpers en eigenaren op het gebied van intelligent glas.

Geïntegreerde oplossingen

We bieden oplossingen op maat aan fabrieken en eindgebruikers. Naast de standaard slimme folie en glas, zijn we bereid om onze klanten te helpen bij het ontwerpen van de ruimte en het aanleren van installatie en onderhoud.

Klantgerichte service

Het slimme glas is volledig aanpasbaar en is zelfs geschikt voor geen standaard raamvormen, met beloofde afwerking en technische knowhow om aan uw eisen te voldoen.

Wat we doen


We richten ons op slimme film en slim glas

Slimme film voor lamineren

Slimme film voor lamineren

We leveren intelligente folie op grote rollen en aangepast formaat met busbars aan de glasverwerkende fabrieken die op zoek zijn naar de productie van uw eigen schakelbare slimme glas.

Gelaagd Smart Glass

Gelaagd Smart Glass

Verschillende diktes en aangepaste afmetingen hoogwaardig intelligent glas is beschikbaar voor hittebestendig glas, ijzerarm glas of grijs glas.

Zelfklevende Smart Film

Zelfklevende Smart Film

Zelfklevende slimme film kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op bestaand glas. Intelligente film is een ideale oplossing voor zowel commerciële als residentiële toepassingen met een beperkt budget.

Voeding & Accessoires

Voeding & Accessoires

Transformer kan worden geïntegreerd met verschillende bedieningselementen zoals u wilt: afstandsbediening, wandschakelaarbediening, dimmerbediening, wifi-app-bediening, enz.

Wat PDLC kan doen?

Privacy

Intelligent glas biedt in verschillende toepassingen een direct snel van transparant naar ondoorzichtig voor privacy in kantoren, restaurants, ziekenhuizen, hotels en banken. Het dimbare glas is vooral populair voor vergaderruimten met glazen wanden of scheidingswanden in werkruimten of particuliere woningen op basis van open plattegronden, of in hotelkamers waar de ruimte beperkt is terwijl privacy en elegantie is vereist.

Veiligheid en beveiliging

De structuur van PDLC-privacyglas is als gelaagd veiligheidsglas. De film bestaat uit een PDLC-formulering die tussen twee glasplaten is verzegeld door tussenlagen (PVB of EVA). Het intelligente glas voorkomt dat gebroken glas wordt verstrooid na een zware impact, waardoor het raam intact blijft. Het privacyglas voldoet aan de veiligheidsglasnormen en kan worden gebruikt in beveiligings- en orkaanbestendige raamtoepassingen.

Daglichtregeling

Schakelbare privacyfilm is een actieve glastechnologie die de toestand met elektriciteit schakelt voor dynamische lichtregeling. De dimfilm laat licht door voor ondoorzichtigheid of transparantie door aan/uit te zetten. Door een raam in de doorschijnende staat te schakelen tijdens piekzonlicht, helpt intelligent glas de kamertemperatuur in het interieur te regelen en de belasting van airconditioningsystemen te verminderen, het verlagen van de energiekosten.

Multifunctioneel

Slim glas is dynamisch, waardoor een traditioneel statisch materiaal multifunctioneel en levendig kan worden. Intelligent glas kan worden geïntegreerd in ramen, scheidingswanden en andere transparante oppervlakken, waaronder architectuur, auto's, etalages en elektronica. Privacy film/glas kan een ruimte transformeren van open en gedeeld, naar privé en intiem. PDLC schakelbare film/glas doet ook dienst als projectiescherm of whiteboard.

Waar Smart Film & Glass te gebruiken?

FAQ

In welke vormfactoren is PDLC-glas verkrijgbaar?

Schakelbaar gehard glas
Schakelbaar gelaagd glas
Schakelbaar dubbel glas
Schakelbaar glasfolie

MEER veelgestelde vragen >>>

Waarom verstrooit PDLC-glas licht?

De vloeibare kristallen veranderen hun brekingsindex ten opzichte van het isotroop transparante polymeer waarin ze zijn ondergedompeld, waardoor meerdere stapgrenzen ontstaan ​​in de PDLC.
Het is deze verandering in brekingsindex bij elke grens die ervoor zorgt dat het licht van koers verandert. Omdat het PDLC-materiaal miljoenen vloeibare kristallen bevat, elk met een grens die een iets andere kant op wijst, wordt het licht in vele richtingen verstrooid.
Het netto-effect is om te verbergen wat zich achter het slimme PDLC-glas bevindt.

MEER veelgestelde vragen >>>

Zijn de enige toestanden van PDLC gewoon AAN en UIT?

Nee, de transmissie (transparantieniveau) van de PDLC kan worden gevarieerd van 0% in de UIT-status tot elke gewenste waarde totdat u de maximale transmissie bereikt (normaal 70% of 80%). Dit wordt gedaan door eenvoudig de spanning te wijzigen van 0 VAC tot 70 VAC, wat doorgaans de maximaal aanbevolen spanning is. Dit kan elektrisch met een variabele scheidingstransformator, of elektronisch met een geschakelde slimme glasdimmer.

MEER veelgestelde vragen >>>

Is slim glas/folie verkrijgbaar in onregelmatige vormen?

Ja, smart glass/film is verkrijgbaar in alle onregelmatige vormen zoals je wilt, inclusief gebogen glas.

MEER veelgestelde vragen >>>

Wat is de structuur van PDLC-glas?

PDLC smart glass is samengesteld uit:
Buitenste panelen van normaal floatglas (of soms acryl) gesandwiched rond:
Binnenpanelen van optisch helder PET-plastic (polyethyleentereftalaat), gesandwiched rond:
ITO (Indium Tin Oxide ) wat een transparante geleider is, ingeklemd rond:
een PDLC-kern bestaande uit vloeibare kristaldruppels, gesuspendeerd in een polymeer.

MEER veelgestelde vragen >>>

0+

Landen

0+

Partners

0+

Succesvolle projecten

0+

Toegepast gebied: